Tour de Mariënvelde

Tour de Mariënvelde

Op zaterdag 1 juli 2023 gaat de 110e Tour de France van start in het Spaanse Baskenland, in Bilbao. Op die dag start ook voor de 40e keer de Tour de Mariënvelde vanuit het Achterhoekse kerkdorp.

Website: Tour de Mariënvelde

Kosten: 4 euro

Spelregels: Uit de wielrenners die deelnemen aan de Tour de France 2023 kiest u 22 renners. Deze renners kunnen voor u punten gaan scoren. Als u de nummer 1 van een etappe in uw ploeg hebt, krijgt u hiervoor 30 punten. Voor de nummer 2 krijgt u 25 punten, voor de nummer 3 20 punten, voor de nummer 4 17 punten en voor de nummer 20 dus nog 1 punt. Maximaal kunt u per dag 228 punten scoren.

Extra informatie: De EERSTE ETAPPE op zaterdag 1 juli 2023 telt NIET mee in de 40e Tour de Mariënvelde 2023. Tot en met zondagmiddag 2 juli 2022 om 13.00 uur is het mogelijk om je via de website www.tourdemarienvelde.nl in te schrijven voor dit mooiste kennisspel rondom de Tour de France.

Let op: Als een renner van uw ploeg tijdens de Tour de France uit­valt, dan krijgt u hiervoor 33 strafpunten. Deze renner wordt niet vervan­gen! Deze straf geldt alleen voor het algemeen klassement en wordt niet in het dagklasse­ment berekend. Voor alle duidelijkheid: dit geldt ook als een renner of een gehele ploeg vanwege Corona de Tour moet verlaten. Ook dan krijgt u 33 strafpunten per uitgevallen renner.

Prijen: 1e prijs Tour de Mariënvelde – arrangement voor twee personen van een week in Hotel Lory in de Italiaanse Dolomieten.

Ten slotte: De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 23 juli 2022 in de BMV, Waalder­weg 7 te Mariënvelde met een Gijs Leemreize en Devin Haen.

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *