De Gouden Tour 2023

De Gouden Tour 2023

De Gouden Tour is een fantasy game waarbij je ploegleider wordt van je eigen wielerteam(s).

Website: De Gouden Tour

Kosten: 9,99 euro per team

Spelregels: Je selecteert 15 renners uit onze rennerslijst (max. 3 renners uit 1 ploeg, max. 275 miljoen). Met deze renners probeer je zoveel mogelijk ereplaatsen weg te kapen in de ritten van de Ronde van Frankrijk.

Extra informatie: Om deel te nemen vanaf de eerste speeldag van De Gouden Tour, moeten ploegen via de site ingeschreven zijn voor zaterdag 1 juli om 12.55 uur. Alle ploegen dienen tijdig betaald te worden en zijn pas geldig wanneer wij het deelnamebedrag ontvangen hebben. Ploegen die na deze deadline worden ontvangen scoren geen punten voor de eerste speeldag.

Prijzen. 1e plaats – €7000 – 2e plaats – Speed Pedelec Minerva met Bosh Performance-motor t.w.v. €3,000 – 3e plaats – Elektrische stadsfiets Minerva met middenmotor t.w.v. €1,500

Let op! Je hebt recht op 2 transfer/ploeg tijdens het spel. De punten van de renner die je uit je team verwijdert, blijf je behouden. De punten van de renner die je in je ploeg brengt, tellen vanaf het moment dat je deze in je ploeg hebt. De punten die een renner scoorde voordat hij in je team stond, krijg je uiteraard niet.

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *