Tour de France (Budget) Spel. Minimaal 30.500 Euro aan prijzen!

Tour de France (Budget) Spel. Minimaal 30.500 Euro aan prijzen!

Behalve het hoofdspel met volledig vrije keuze heeft Zweeler ook een budgetspel voor de Tour de France. Naast het selecteren van de juiste toppers gaat het in dit spel om het vinden van zogenaamde ‘koopjes’. Renners die voor een lage waarde best veel punten binnenhalen. Daarnaast telt bij het budgetspel het eindklassement zwaar mee. Kortom, een totaal ander spel maar zeker niet minder leuk. Bovendien is er een eerste prijs van € 3.500!

Website: Zweeler Fantasy Sports Games

Kosten: 25 Euro

Spelregels: Je krijgt 255 miljoen euro budget om 17 renners voor de basis te kiezen en 55 miljoen euro budget om 5 reserves te kiezen. Punten worden verdiend per etappe en via het algemeen klassement. In beide gevallen gaat het om de top 20.

Prijzen: Minimaal € 20.000 aan prijzen. De eerste prijs zal € 3.500 zijn 2e prijs € 2.500 en de 3e prijs €1.775 (161 AK prijzen).

Extra informatie: NIEUW! Welke reserve invalt is afhankelijk van de waarde van de uitvaller. De reserve met de waarde die het dichtst in de buurt komt van de uitvaller, zal zijn plek innemen. Een voorbeeld: u heeft Wout van Aert in uw team met een waarde van 15.0 miljoen. Als reserves heeft u Egan Bernal (27.0 miljoen), Caleb Ewan (11.0 miljoen) en Marc Hirschi (10.0 miljoen). In dat geval zal Ewan invallen voor Van Aert, aangezien zijn waarde het dichtst bij de 15.0 miljoen ligt.

 

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *