Tour de France (15+5) Spel. Minimaal 25.000 Euro aan prijzen!

Tour de France (15+5) Spel. Minimaal 25.000 Euro aan prijzen!

De Tour de France start vrijdag 1 juli met een individuele tijdrit in de hoofdstad van Denemarken. In de drie weken die volgen krijgen de renners een afwisselend parcours voorgeschoteld met massasprints, kasseien, finales voor puncheurs, zware aankomsten bergop en veel kansen voor aanvallers.

Mogelijk dat het klassement pas op de laatste zaterdag beslist wordt. Dan wacht de tweede tijdrit. Met 40 kilometer kan die dag nog met minuten gestrooid worden. Titelverdediger Tadej Pogačar is uiteraard de torenhoge favoriet en hij wordt uitgedaagd door landgenoot Primož Roglič, Jonas Vingegaard, Daniel Martínez, Aleksandr Vlasov, Enric Mas en een sterk blok van Bahrain Victorious. Andere smaakmakers zijn Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Julian Alaphilippe.

Website: Zweeler Fantasy Sports Games

Kosten: 10 Euro per team en we starten met minimaal € 25.000 aan prijzen. De eerste prijs zal € 2.500 zijn (301 AK prijzen).

Spelregels: Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Extra informatie: Er zijn 21 etappes met per etappe € 300 aan prijzen (€ 100, € 60, € 40, € 30, € 25, € 20, € 15, € 10).

Let op: er is geen 0 punten jackpot meer. Vanaf nu is er 500 euro als eerste prijs in het minste punten klassement. Dat betekent dat elke grote ronde de 500 euro gewonnen wordt, zelfs als geen team op 0 punten eindigt.

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *