Giro d’Italia (15+5) Spel (Minimaal 22.750 Euro aan prijzen!)

Giro d’Italia (15+5) Spel (Minimaal 22.750 Euro aan prijzen!)

Op vrijdag 6 mei start in Hongarije de eerste grote ronde van 2022: de Giro d’Italia. Tussen Boedapest en Verona wordt er drie weken lang gestreden voor de iconische roze trui. Daarbij moeten de renners over legendarische beklimmingen als de Mortirolo en Pordoi en zijn er zware aankomsten bergop met de Etna, Blockhaus en Passo Fedaia.

Topfavoriet voor de eindzege is Richard Carapaz, die in 2019 al het roze naar Verona reed. Simon Yates, João Almeida, Tom Dumoulin, Miguel Angel Lopez en Mikel Landa behoren tot zijn belangrijkste uitdagers. Andere smaakmakers aan de start zijn Mathieu van der Poel, Caleb Ewan, Mark Cavendish, Alejandro Valverde en Biniam Girmay Hailu.

Website: Zweeler Fantasy Sports Games

Kosten: 10 Euro per team en we starten met minimaal € 22.750 aan prijzen. De eerste prijs zal € 2.000 zijn (301 AK prijzen).

Spelregels: Iedere deelnemer vult 15 basisrenners en 5 reserverenners in en stelt hiermee zijn eigen team samen. Als een renner niet start aan een etappe, dan neemt de eerstvolgende reserve zijn plaats in. De punten van de uitvaller blijven staan en de punten van de reserve gaan pas tellen vanaf het moment van invallen.

Extra informatie: Er zijn 21 etappes met per etappe € 200 aan prijzen (€ 70 € 50 € 30 € 20 € 15 € 10 € 5).

Let op: er is geen 0 punten jackpot meer. Vanaf nu is er 500 euro als eerste prijs in het minste punten klassement. Dat betekent dat elke grote ronde de 500 euro gewonnen wordt, zelfs als geen team op 0 punten eindigt.

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *