Fantasy Cycling 2023 Budget (Minimaal 12.500 Euro aan prijzen!)

Fantasy Cycling 2023 Budget (Minimaal 12.500 Euro aan prijzen!)

2022 heeft een hoop onvergetelijke wielermomenten opgeleverd. Zoals de gele droom van Wout van Aert in de eerste week van de Tour en de strijd tussen Jonas Vingegaard en Tadej Pogacar om de eindzege. Of het indrukwekkende najaar van Remco Evenepoel met zowel winst in de Vuelta als op het WK. Inmiddels mogen we ons opmaken voor een nieuw wielerseizoen met ongetwijfeld nieuwe hoogtepunten.

Uiteraard heeft Zweeler ook dit jaar de Fantasy Cycling 2023. Met zowel een groepen- als budgetvariant. Bij het groepenspel dient er een maximum aantal renners per groep gekozen te worden en bij het budgetspel krijgt elke deelnemer 365 miljoen om 25 renners te kopen. Daarnaast is er de Major League. Deelname aan dit budgetspel kost meer geld, maar levert ook een grotere winstkans op. Zo is er voor ieder wat wils. En dat levert een hoop puzzelplezier op in deze donkere dagen. Bovendien zijn er flinke geldprijzen te winnen.

Website: Zweeler Fantasy Sports Games

Kosten: €10 per team en we starten met minimaal €12,500 aan prijzen. De eerste prijs zal €2,500 zijn (201 AK prijzen).

Spelregels: Je krijgt 365 miljoen euro budget om 25 renners te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de 62 wedstrijden die meetellen voor de Fantasy Cycling 2023 (budget).

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *