Callmewimpy Tourspel 2022

Callmewimpy Tourspel 2022

Dit Tourspel wordt al sinds 2014 georganiseerd door Wim Callewaert.

Website: Callmewimpy Tourspel 2022

Kosten: 10 Euro per team

Spelregels: Stel uw ploeg samen door op het formulier 24 renners in te vullen

Extra informatie: Uw ploeg bevat 24 renners voor 21 ritten. U heeft dus drie “reserves” maar door valpartijen en opgaves is het heel goed mogelijk dat u naar het einde van de Tour toe geen renners meer heeft die nog in koers zijn. Daarom voorziet het reglement de mogelijkheid om op rustdagen renners uit uw ploeg die u nog niet speelde, te vervangen door nieuwe renners.

Prijzen: In totaal zijn er 13 prijzen te verdienen, maar het is perfect mogelijk dat één speler meerdere prijzen wint. 1) Algemeen 2) Punten 3) Bollen 4) Combiné 5 ) No Change.

Van het inschrijvingsgeld gaat minstens 9 euro per deelnemer in de prijzenpot. De rest gaat naar kosten voor het onderhoud van de website.

Let op! De deadline om uw ploeg door te sturen is donderdag 30 juni om 21 uur.

administrator

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Wim Callewaert , June 24, 2022 @ 11:02 am

    Na elke rit sta je één renner af wiens tijd en punten voor groen en bollen je krijgt. Elke dag beschik je dus over één renner minder, wat het spelt moeilijker maakt naarmate de Tour vordert.
    Het selecteren van een renner kan ook automatisch gebeuren: als je ervoor kiest je beste renner van die rit af te staan, hoef je niets te doen. Als je hiervan afwijkt (om tactische redenen), mail je je eigen keuze door.
    Op de drie rustdagen is het mogelijk (uitgevallen) renners te vervangen: op de 1ste rustdag 1 vervanging; 2de rustdag = 2 vervangingen; 3de rustdag = 3 vervangingen.j In totaal zijn dus zes vervangingen mogelijk. Elke vervanging kost wel 1 minuut, 10 punten voor groen en 5 punten voor de bollentrui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *