Kan jouw Tourteam al de prullenbak in vanwege tegenvallende prestaties? Niet getreurd, want bij Zweeler krijg je komende week een kans op revanche. Naast dagelijkse etappespellen is er een spel speciaal voor de volledige tweede week.

Met de eerste rustdag pas na tien dagen, is die tweede week dit keer één etappe korter. De renners stappen weer op hun fiets voor een sprintetappe naar Toulouse met Dylan Groenewegen als topfavoriet. Daarna gaat het peloton de Pyreneeën in met drie zware bergetappes, waaronder een aankomst op de Tourmalet. Tussendoor wacht de enige individuele tijdrit: ruim 27 kilometer rondom Pau. Een zeer gevarieerd parcours dus met veel potentiële puntenpakkers.

Het Tour de France 2e Week Spel 2019 zal gaan starten op woensdag 17 juli 2019 om 13:45 uur.

Je krijgt 175 miljoen euro budget om 15 renners te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Tour de France 2nd Week Spel 2019, dat bestaat uit 5 etappes.

Het spel kost 5,00 euro per team en we starten met minimaal 850,00 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 130,91 euro zijn (40 AK prijzen).

Let op: er zijn geen etappeprijzen!